Konu
:
Püreli Dana Rosto Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Püreli Dana Rosto Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Püreli Dana Rosto Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 60 ml (1/4 su bardağı) ayçiçek yağı
• 750 g dana nuar veya dana kontrfilesi
• Taze çekilmiş karabiber, tuz
• 30 g (2 çorba k
) tereyağ
• 100 g (1 orta boy) havuç
• 100 g (1 orta boy) soğan
• 100 g (1 küçük) kereviz
• 1 çorba k
salça
• 7
5 g (1 çorba k
) un
• 8 bardak et suyu
• 1 demet maydanozun sapları
Tarif
Ön hazırlık olarak havucu kazıyın; soğanın kabuklarını ayıklayın; kerevizin kabuğunu soyun
Her üç sebzeyi de iri doğrayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul