Yalnız Mesajı Göster

Düğün Yemekleri Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Düğün Yemekleri Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 500 gr Gerdan
• 1 adet Havuç
• 1 adet kuru soğan
• 3 diş sarmısak
• 1/2 demet maydanoz
• 5 yemek kaşığı margarin
• 3 yemek kaşığı un
• 2 adet yumurta sarısı
• 1/2 limon
• 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
• Tuz
• Karabiber







Tarif
Havucu soyup büyük parçalara ayırın Soğan ve sarımsakları soyun Soğanı dörde bölün Maydanozu ayıklayıp iri iri doğrayın Gerdanı soğan, havuç, sarımsak, maydanoz, 6 su bardağı su ve bir tutam tuz ile birlikte tencereye koyup 2 saat pişirin Suyun üzerinde oluşacak köpükleri delikli kepçeyle alın Pişme süresinin sonunda elde ettiğiniz et suyunu bir kaba süzüp aldıktan sonra pişirdiğiniz gerdanı elinizle küçük parçalara ayırın

Alıntı Yaparak Cevapla