Yalnız Mesajı Göster

Buğu Kebabı - İ Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Buğu Kebabı - İ Tarifi









Malzemeler :



1 kg koyun eti ,kuşbaşı
2 adet domates
2 çorba kaşığı yağ
2 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
3 diş sarmısak
arpacık soğanı
tuz


Yapılışı :



Düdüklü tencereye et, soğan, sarmısak, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı ve rendelenmiş domates ile yağı kanşık olarak koyun Su koymadan tencerenin kapağını kapatın Hafif ateşte altmış dakika kadar pişirin Pilav ve salata ile servis yapabilirsiniz

AFIYET OLSUN!

Alıntı Yaparak Cevapla