Yalnız Mesajı Göster

Barbunyalı Kapuska Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Barbunyalı Kapuska Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 1 adet küçük Lahana
• 1 su bardağı Barbunya
• 100 gr Kıyma
• 1 adet Soğan
• 1 çorba kaşığı Biber Salçası
• 1 çorba kaşığı Margarin
• Yeterince Sıcak Su
• 1 tatlı kaşığı Pulbiber
• Karabiber ve Tuz







Tarif
Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk kadar haşlayın Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin Lahanayı dört cm kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk kadar pişmesini bekleyinLahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk pişirin Pişmeye yakın baharatları ekleyin

Alıntı Yaparak Cevapla