Konu
:
Barbunyalı Kapuska Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Barbunyalı Kapuska Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbunyalı Kapuska Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 1 adet küçük Lahana
• 1 su bardağı Barbunya
• 100 gr
Kıyma
• 1 adet Soğan
• 1 çorba kaşığı Biber Salçası
• 1 çorba kaşığı Margarin
• Yeterince Sıcak Su
• 1 tatlı kaşığı Pulbiber
• Karabiber ve Tuz
Tarif
Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk
kadar haşlayın
Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun
Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin
Lahanayı dört cm
kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk
kadar pişmesini bekleyin
Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk
pişirin
Pişmeye yakın baharatları ekleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul