Yalnız Mesajı Göster

Bademli Tavuk Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Tavuk Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 200 gr tavuk göğsü (ince şeritler halinde dilimlenmiş)
• 1 tane havuç (ince ve yuvarlak kesilmiş)
• 4 tane taze soğan (yalnızca yeşil kısımları kullanılacak)
• 50 gr mantar
• 50 gr soyulmuş badem
• 4 çorba kaşığı mısır nişastası
• 1 çay kaşığı karbonat
• 1/2 çay bardağı sıvı yağ
• 1 çorba kaşığı şeker
• 2 diş ezilmiş sarımsak
• Tuz
• Karabiber







Tarif
İnce şeritler halinde kesilmiş tavuk etleri, 2 çorba kaşığı nişasta, bir tutam beyaz biber ve karbonat ilave edilerek yaklaşık bir saat marine edilir

Alıntı Yaparak Cevapla