Konu
:
Hindili Kapama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Hindili Kapama Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindili Kapama Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 200 gr
hindi kuşbaşı
• 2 adet taze soğan
• 9 adet arpacık soğan
• 5?6 adet taze fasulye
• 1 adet havuç
• 1 adet kabak
• 1 adet patates
• 1 çorba kaşığı un
• 1 çorba kaşığı tereyağ Maydanoz
• 2 su bardağı su
• Tuz ve karabiber
Tarif
Tencerede tereyağını eritip unla birlikte kavurun
Kuşbaşı şeklinde doğradığınız taze fasulyeleri, patatesleri, taze soğanları, kabakları, havucu tencereye koyup karıştırın
Arpacık soğanları da ilave edin
Kuşbaşı şeklinde doğranmış olan hindi etlerini de sebzelerin içine ekleyip kavurmaya devam edin
Yemeğin suyunu ve baharatlarını ekleyip 20 dk
kadar pişirin
Pişmesine yakın kıyılmış maydanozları ilave edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul