Konu
:
Tavuk Beyti Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Beyti Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Beyti Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 600 gr
tavuk göğsü
• Yarım demet maydanoz
• 2 çorba kaşığı biber salçası
• Tuz ve karabiber
Tarif
Tavuk göğüs etlerini iri kuşbaşı şeklinde doğrayın
Etleri rondoya koyup kıyma haline getirinceye kadar çekin
Kıyma halindeki tavuk etlerinin içine kıyılmış maydanozları, tuzu, karabiberi, biber salçasını ekleyip iyice yoğurun
Bir miktar zeytinyağını da ekleyip yoğurmaya devam edin
Hazırladığınız bu harcı yassılaştırarak uzun parçalar halinde şişlere dizin
Şişleri çıkartıp köftelerin orta kısımlarında boşluk oluşmasını sağlayın
Tavada yağı kızdırdıktan sonra köfteleri kızartıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul