Yalnız Mesajı Göster

Havuçlu Pilav-2- Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Pilav-2- Tarifi









Malzemeler :



4 kişilik
2 su bardağı pirinç
3 adet havuç
100 gr şamfıstığı
50 gr kuş üzümü
tuz
3 su bardağı et suyu
2 fincan sıvıyağ




Yapılışı :



Kuş üzümünü ılık suda biraz bekletin Havuçları kazıyın ve kaynar suda 5 dakika haşlayın Havucu rendeleyin ve ardından kuşüzümü ve şamfıstığıyla beraber kızartın Bu arada yağda sade pişirdiğiniz pilavı iyice demlenmesi için dinlendirin Demlenmiş pilava hazırladığınız karışımı ekleyin ve sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla