Konu
:
Havuçlu Pilav-2- Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Havuçlu Pilav-2- Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuçlu Pilav-2- Tarifi
Malzemeler :
4 kişilik
2 su bardağı pirinç
3 adet havuç
100 gr şamfıstığı
50 gr kuş üzümü
tuz
3 su bardağı et suyu
2 fincan sıvıyağ
Yapılışı :
Kuş üzümünü ılık suda biraz bekletin
Havuçları kazıyın ve kaynar suda 5 dakika haşlayın
Havucu rendeleyin ve ardından kuşüzümü ve şamfıstığıyla beraber kızartın
Bu arada yağda sade pişirdiğiniz pilavı iyice demlenmesi için dinlendirin
Demlenmiş pilava hazırladığınız karışımı ekleyin ve sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul