Konu
:
Kestane Püreli Milföy Pastası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kestane Püreli Milföy Pastası Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestane Püreli Milföy Pastası Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 300 gr
kestane,
• 1 su bardağı toz şeker,
• 4 parça milföy hamuru,
• 3 çorba kaşığı pudra şekeri,
• 1 çay bardağı süt
Tarif
Kestaneleri suduktan sonra haşlayın
Şekeri ilave edip 1 taşım kaynatın
Kestaneleri çatalla ezerek püre haline getirin
Milföy hamurlarını dikdörtgen biçiminde 1 cm
kalınlığında açıp çatalla hamurun yüzeyine batırarak dekiler oluşmasını sağlayın
Fırın tepsisinde 25 dk
kadar pişirip soğutun
Hamurun üzerine kestane püresinden sürüp diğer hamuru koyun
Aynı işelemi 3-4 kat olana dek tekrarlayın
Üzerine pudra şekeri serptikten sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul