Konu
:
Paskalyalı Tatlı
Yalnız Mesajı Göster
Paskalyalı Tatlı
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Paskalyalı Tatlı
Malzemeler:
3 Çorba kaşığı un
3 Çorba kaşığı tozşeker
4 Su bardağı süt
1 adet paskalya çöreği
Yarım paket margarin
Çikolata sosu için:
2 Çorba kaşığı pudraşekeri
2 Çorba kaşığı kakao
1 Adet yumurta
Yarım paket margarin
Pişirme Süresi:
20 dakika
4 Kişilik
Hazırlanışı:
Bir tencerede unu 5 dakika kavurun
Sütü ve tozşekeri ilave edin
Üzeri göz göz olana dek pişirin
Yarım paket margarini ilave edin
Ateşten alıp 10 dakika mikserle çırpın
1 adet paskalya çöreğini küçük parçalar halinde doğrayın ve bir tepsiye dizin
Hazırladığınız karışımı üzerine yayın ve soğumaya bırakın
Bu arada sosu hazırlayın
Margarin, pudraşekeri ve kakaoyu eritip ateşten alın
Yumurtayı ilave edin ve mikserle 1-2 dakika çırpın
Sosu da soğuyan tatlının üzerine gezdirin
Buzdolabında 1 gece bekletin
Üzerine hindistancevizi serpin, dilimleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul