Yalnız Mesajı Göster

Kuzu Kebabı Provensal Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Kebabı Provensal Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 1 kg kuzu eti(iri parçalar halinde doğranmış)
• 6 küçük domates
• 24 adet mantar
• 12 adet arpacık soğanı
• 2 çorba kaşığı sıvı yağ
• Tuz
• Karabiber
• Maydanoz
• Dereotu







Tarif
Önceden Astucio`yu konum 4`te 8 - 10 dakika ısıtın Kuzu etlerini ve diğer malzemeyi sırayla şişlere dizin Üzerlerine yağ sürün, maydanoz ve dereotunu serpiştirin Tuz ve biberini koyduktan sonra, konum 4`te 20 dakika kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla