Konu
:
Çerkez Tavuğu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Çerkez Tavuğu Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çerkez Tavuğu Tarifi
[/b]
Malzemeler
• Piliç eti (haşlanmış) 500 g
• Tuz
• Taze çekilmiş karabiber
• Kabuksuz beyaz ekmek 2 dilim
• Süt 100 ml
• Dövülmüş ceviz içi 150 g
• Toz kırmızıbiber
• Tavuk suyu tablet 250 ml
Tarif
Haşlanmış ve soğumuş pilicin kemiklerini çıkardıktan sonra etlerini elinizle didikleyerek iri parçalara bölüp, bir karıştırma kabına koyun
Tuzlayın ve biberleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul