Konu
:
Üzüm-Kayısı Hoşafı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Üzüm-Kayısı Hoşafı Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Üzüm-Kayısı Hoşafı Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 250 gr
kuru üzüm
• 250 gr
kuru kayısı
• 1 su bardağı toz şekeri
• 8 su bardağı su
Tarif
Üzümleri ve kayısıları tencereye koyun
Üzerlerini örtecek kadar su koyun
10 dk
kadar ateşte pişirin
Şekerini koyup karıştırın
Orta hararetli ateşte kayısılar yumuşayıncaya kadar pişirin
Soğuması için buzdolabında bekletin
Soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul