Konu
:
Çerkes Barbunyası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Çerkes Barbunyası Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çerkes Barbunyası Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 1 kg barbunya
• 1/2 su bardagi zeytinyagi
• 2 adet sogan
• 1,5 su bardagi su
• 3 adet domates
• 200 gr ceviz
• 2 dilim bayat ekmek içi
• 3 dis sarmisak
• 1 fincan süt
• 1 tatli kasigi tuz
• 1 tatli kasigi seker
• 1 tatli kasigi pul biber
• 3 yemek kasigi sivi yag
Tarif
Barbunyayi 5 dakika kaynar suda haslayip süzün
Ince kiyilmis soganlari tencereye koydugunuz zeytinyaginda pembelesene kadar kavurun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul