Konu
:
Mantarlı Piliç Çorbası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Piliç Çorbası Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Piliç Çorbası Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 250 gr piliç eti
• 1 adet soğan, doğranmış
• 1 diş sarımsak, dövülmüş
• 250 gr mantar, dilimlenmiş
• 1 adet defne yaprağı
• 10 ml krema
• Tuz, karabiber
Tarif
Piliç parçalarını pşirme kabına koyduktan sonra soğan, sarımsak, mantar dilimleri, defne yaprağını ilave ediniz
Kararınıza göre su ile doldurup, pişirme kabının kapağını kapatarak bir saat pişiriniz
Çorba piştikten sonra, piliç eti ve defne yaprağını çıkartınız
Derisini soyduğunuz piliç etini küçük parçalara ayırınız
Tuz ve karabiberi çorbaya ekleyip servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul