Konu
:
Tas Kebaplı Pilav Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tas Kebaplı Pilav Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tas Kebaplı Pilav Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 2 bardak pirinç
• 3 bardak sıcak su
• 250 gr kemiksiz kuşbaşı koyun eti
• 1 baş soğan
• 1 orta boy domates veya yarım kaşık salça
• 2 yemek kaşığı margarin
• 1?2 küçük havuç
• Tuz? karabiber
Tarif
1
Eti, kıyılmış soğan ve yağla ateşe koyun
Suyunu çekip kavrulmaya başlarken doğranmış domates veya salça katın
5 dk sonra yeterince sıcak su, tuz ve karabiber koyup kısık ateşte pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul