Konu
:
Yufkalı Pilav Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Yufkalı Pilav Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yufkalı Pilav Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 2 bardak pirinç
• 3 bardak et suyu
• 2?3 adet orta boy patates ( haşlanmış)
• 2 adet orta boy havuç ( haşlanmış)
• 1 kahve fincanı badem veya çam fıstığı
• 3 yemek kaşığı tereyağı
• 1 yufka
• Tuz? karabiber
Tarif
1
Pirinci yıkayıp tuzlu sıcak suda bekletin
Suyunu süzdükten sonra içine tereyağ katılmış kaynayan et suyuna atın
Tuz, karabiber katıp kısık ateşte suyunu çektirin
30 dk demlendirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul