Yalnız Mesajı Göster

Garnitürlü Pilav Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Garnitürlü Pilav Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 1 su bardağı pirinç,
• 1 adet patates,
• 1 adet havuç,
• 3 çorba kaşığı bezelye,
• Yarım demet maydonoz,
• 1 adet soğan,
• 1 çorba kaşığı zeytinyağ,
• 1 su bardağı et suyu,
• 1 su bardağı sıcak su,
• 2 çorba kaşığı tereyağ,
• 1 çay kaşığı nane, tuz
BRÜKSEL LAHANA
• 200 gr Brüksel lahanası,
• 2 diş sarımsak,
• 1 çorba kaşığı zeytinyağ,
• 1 çay kaşığı tuz







Tarif
Soğanı ve pirinci yağda kavurunİçine konserve garnetür koyup karıştırın veya patatesi, havucu küçük küçük doğrayıp sote edinArdından bezelyeyi de içine koyunEn son olarakta kıyılmış maydonozu pilava koyup karıştırınBrüksel lahanayı bir kap içinde tuz, sarımsak ve zeytinyağı kullanarak sote edinBrüksel lahanasını dalyan köftenin ve garnetürlü pilavın yanında servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla