Konu
:
Terbiye Edilmiş İzgara Tavuk Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Terbiye Edilmiş İzgara Tavuk Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Terbiye Edilmiş İzgara Tavuk Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 6 kg
tavuk (Kemikleri çıkartılmış)
• 10 gr
sarımsak
• 20 gr
maydanoz
• 30 gr
fesleğen
• 10 gr
dereotu
• 75 gr
çiçek yağı
• 50 gr
taze soğan
Pilav için :
• 500 gr
basmati pirinci
• 100 gr
kızartılmış badem
• 1 kg
domates
• 100 gr
gravyer peyniri
• 20 gr
taze baharatlar
• 500 gr
karnıbahar
• Karabiber
• Tuz
Tarif
Tavuğu düz parçalar haline gelecek şekilde kesi
Parçalayıcı bir mikser yardımı ile maydanoz , dereotu , fesleğen, taze soğanı ve çiçek yağını püre haline gelinceye kadar karıştırın ve hazırlanan bu karışım ile tavukları en az 12 saat terbiye edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul