Yalnız Mesajı Göster

Terbiye Edilmiş İzgara Tavuk Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Terbiye Edilmiş İzgara Tavuk Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 6 kg tavuk (Kemikleri çıkartılmış)
• 10 gr sarımsak
• 20 gr maydanoz
• 30 gr fesleğen
• 10 gr dereotu
• 75 gr çiçek yağı
• 50 gr taze soğan
Pilav için :
• 500 gr basmati pirinci
• 100 gr kızartılmış badem
• 1 kg domates
• 100 gr gravyer peyniri
• 20 gr taze baharatlar
• 500 gr karnıbahar
• Karabiber
• Tuz







Tarif
Tavuğu düz parçalar haline gelecek şekilde kesi Parçalayıcı bir mikser yardımı ile maydanoz , dereotu , fesleğen, taze soğanı ve çiçek yağını püre haline gelinceye kadar karıştırın ve hazırlanan bu karışım ile tavukları en az 12 saat terbiye edin

Alıntı Yaparak Cevapla