Konu
:
Bezelyeli Piliç Böreği Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Piliç Böreği Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Piliç Böreği Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 6 adet fleto, doğranmış
• 250 gr konserve bezelye
• 50 gr tereyağı
• 2 yemek kaşığı un
• 1 bardak tavuk suyu
• 150 gr kaşar peyniri, küp şeklinde doğranmış
• 2 adet yufka
• 1 yemek kaşığı hardal
• 60 gr tereyağı, erimiş
• Susam
Tarif
Fırınınızı önceden 210 derecede ısıtınız
Kalın tabanlı bir tavada yağı eritip fletoları kızartınız
Ayrı bir tavada tereyağını eritip unu pembeleşene kadar çevirdikten sonra, tavuk suyu ve hardalı ilave ediniz
Kızarmış piliç eti, peynir, bezelyeyi de ekledikten sonra iyice karıştırdıktan sonra, ateşin üzerinden alıp soğumaya bırakınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul