Konu
:
Füme Balık Tabağı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Füme Balık Tabağı Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Füme Balık Tabağı Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 1 dilim somon füme
• 1 dilim mersin füme
• 1 dilim lakerda
• 4 adet sardalya tuzlama 4 sap dereotu
• 2 adet salatalık
• 2 adet domates
• 4 adet marul yaprağı
• 4 ince dilim rokfor peyniri
Tarif
Domatesleri dörde bölüp birer adet marul yaprağı ile birlikte tabakların ortasına koyun
Füme dilimleri dörde bölüp rolu yapın
Daha önceden en az iki saat elma sirkesinde dinlendirip tuzunu giderdiğiniz lakerda ve tuzlu balığı yıkayıp tabaklara taksim edin
Üzerlerine birer damla zeytinyağı ile limon ilave edin
Balıkları domatesin etrafına dizin
Aralarına soyulup dilimlenmiş salatalıkları ve dereotlarını yerleştirip süsleyin
Tabağın bir kenarına da bir ince dilim rokfor peynirini yerleştirin ve soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul