Konu
:
Piliçli Karnıyarık Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Piliçli Karnıyarık Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piliçli Karnıyarık Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 10 adet Küçük boy patlıcan (kabukları soyulmuş)
• 600 gr
Tavuk göğsü ( kuşbaşı )
• Tuzlu limonlu su
• Tuz
• Taze çekilmiş karabiber
• 60 gr
Margarin
• 125 gr
Soğan
• 4 diş ince kıyılmış Sarımsak
• 60 gr
Mantar
• 150 gr
Konkase domates
• 2 çorba kaşığı ince kıyılmış taze soğan
• 3 çorba kaşığı kıyılmış dereotu
• 2 adet Yumurta sarısı
• 5 çorba kaşığı krema
• 1 çorba kaşığı hardal
• Sıvıyağ
Tarif
Patlıcanların ortalarını kayık gibi keserek çıkartın
Patlıcanların üzerlerini kaplayacak kadar tuzlu limonlu suda 30 dakika bekletin
Tavuk etlerini tuzlayın ve biberleyin
Margarini bir tavada eritin
Yağ kızınca ince kıyılmış soğan ve sarmısağı içine atıp hafifçe pembeleştirin
Tavukları ilave edip renkleri beyazlaşıncaya kadarberaberce sote edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul