Konu
:
Koyun Kol Sarması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Koyun Kol Sarması Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Koyun Kol Sarması Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 750 gr
koyun kol eti (kemiksiz)
• Tuz, karabiber
• 2 büyük boy havuç
• 1 su bardağı sıcak su
• 1 çorba kaşığı salça
•1 çorba kaşığı yoğurt
Tarif
Koyun kolunun, eti zedelemeden kemiğini çıkartıp yayın
Bu yemekte etin her yanının mümkün olduğunca eşit kalınlıkta olması önemlidir
Bunun için, etin kalın olan kısımlarını, etten tamamen kopmayacak biçimde kesin
Açılmış koyun kolunu hafifçe dövün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul