Konu
:
Firin Makarna
Yalnız Mesajı Göster
Firin Makarna
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Firin Makarna
* İçindekiler:
BİR LİTRE SÜT
3 KAŞIK UN
BİR PAKET FIRIN MAKARNA
BİR TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM PAKET KATI YAĞ
1 ÇAY FİNCANI SIVI YAĞ
ARZU EDİLEN KADAR KAŞAR
Hazırlanışı:
MAKARNA İYİCE HAŞLANIR
YAĞLI TUZLU SUDA
BİRAZDA SOĞUK SU İLAVE EDİLEREK BEKLETİLİR
KATI VE SIVI YAĞ ERİTİLİR,UN KOKUSU ALININCAYA KADAR KAVRULUR
TUZ İLAVE EDİLİR
SÜTÜ ÇIRPMA TELİYLE DEVAMLI ÇIRPILARAK KATILIR
PITIKSIZ İYİ BİR KIVAMDA KAPATILIR
ARZU EDEN İÇİNE DEREOTU DOĞRAYABİLİR
HAŞALANIP SUDA BEKLETİLEN FIRIN MAKARNALARSÜZÜLÜR
HAZIRLANAN BAŞAMEL SOS ÜZERİNE BOLCA DÖKÜLÜR
RENDELENMİŞ KAŞAR SERPİLİR
NAR GİBİ KIZARINCA ÇIKARILIR
AFİYET OLSUNNNN
Kaynak: birtabak
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul