Konu
:
Piliç Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Piliç Sarma
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piliç Sarma
Malzemeler:
2 adet piliç biftek
1 adet havuç
6-7 sap maydanoz
1 çorba kaşığı sıvıyağ
2 diş sarmısak
2 çaykaşığı köri
Tuz
Yağlı kağıt
Pişirme Süresi:
30 dak
2 Kişilik
Hazırlanışı:
Piliç biftekleri enlemesine bıçakla ikiye kesin, ama iki parçayı birbirinden ayırmayın, bitişik bırakın
Arasına maydanoz yaprakları havuç, köri ve çok az tuz koyup sarın
Açılmaması için kürdan saplayın
Diğerini de aynı şekilde hazırlayın
Üstlerine sıvıyağ sürün
Yağlı kağıda sarıp, 220 derece fırına atın
25-30 dakika pişirip, çıkarın
1 Porsiyon Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 213
Protein (gr): 25,4
Yağ (gram): 10,1
Karbonhidrat: 3,9
Lif (gr): 0,4
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul