Konu
:
Cincile Böreği
Yalnız Mesajı Göster
Cincile Böreği
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cincile Böreği
Malzemeler:
4 adet yufka
500 gr cincile mantarı
3 adet soğan
1 adet yumurta
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
tuz, karabiber
Pişirme Süresi:
30 dakika
6 Kişilik
Hazırlanışı:
4 yemek kaşığı sıvı yağda küp şeklinde doğradığınız mantarları katın, mantarlar suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurmaya devam edin
Diğer tarafta fırın tepsisini hafifçe yağlayın
Yumurta, süt ve kalan yağı karıştırın
1 adet yufkayı tepsiye dizin
Üzerine hazırladığınız karışımla ıslatın
2 yufkayı da onun üzerine yerleştirin ve aynı şekilde ıslatın
Hazırladığınız içi döşeyin ve kalan yufkalara aynı işlemi tekrarlayın
En üste kalan karışımı dökün
200 dereceli ısıtılmış fırının alttan ikinci rafında 30 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul