Yalnız Mesajı Göster

Chateau Du Ballandreau 2004

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Chateau Du Ballandreau 2004




* CHATEAU DU BALLANDREAU AOC BORDEAUX SUPERIEUR 2004

Üzüm Çeşidi : Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc ve Merlot

Renk : Moru yansıyan yakut kırmızısıdır

Koku :Erik, böğürtlen, dut ÇiÇeği, menekşe, biber, cim, hayvan kokusu ve tütün hissedilebilir Tanenler oldukca yoğundur Baharatlar özellikle karabiber ve vanilya hissedilir

Tad : Dengeli, damakta kalıcı , tam gövdeli, strukturlu bir şaraptır

Yemek ve şarap uyumu :Kırmızı etlerle, özellikle ızgaralarla, karides güveÇ, kümes hayvanları ile Çok uyumludur Baharatlı soslu makarnalarla ve olgun peynirlerle yakışır

Servis:16-18 derecede servis edilmesi tavsiye edilir

Alıntı Yaparak Cevapla