07-20-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Chateau Du Ballandreau 2004
* CHATEAU DU BALLANDREAU A O C BORDEAUX SUPERIEUR 2004
Üzüm Çeşidi : Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc ve Merlot
Renk : Moru yansıyan yakut kırmızısıdır
Koku :Erik, böğürtlen, dut ÇiÇeği, menekşe, biber, cim, hayvan kokusu ve tütün hissedilebilir Tanenler oldukca yoğundur Baharatlar özellikle karabiber ve vanilya hissedilir
Tad : Dengeli, damakta kalıcı , tam gövdeli, strukturlu bir şaraptır
Yemek ve şarap uyumu :Kırmızı etlerle, özellikle ızgaralarla, karides güveÇ, kümes hayvanları ile Çok uyumludur Baharatlı soslu makarnalarla ve olgun peynirlerle yakışır
Servis:16-18 derecede servis edilmesi tavsiye edilir
|
|
|