Yalnız Mesajı Göster

Lealtanza Crianza 2000

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lealtanza Crianza 2000




* Şarap Yapımı :Paslanmaz Çelik şarap tanklarında, 28 C kontrollÜ ısıda mayalanır ***** mayalanması yaklaşık 15 gÜn sÜrer, ikinci mayalanma fazladan bir on gÜn daha alır

Yıllandırma :12 ay Fransız ve Amerikan meşe varillerde, 12 ay şişede

ÜzÜm Çeşidi: % 100 Tempranillo

***** Oranı : %13,3

Tadım Notları :

Renk : Yakut

Koku : Hoş, net, hafif ağaÇ ve meyve aromalı

Tat : Dolgun, gÜÇlÜ, ipek gibi tanenin meşeyle bÜtÜnleşmesiyle sert tanenler uzun sÜre kalıcı ve baharatlı bir tatta eriyip yok olur

Şişe: Reserva Geleneği Bordeaux tipi Bodegas adı ve logosu işlenmiş

Alıntı Yaparak Cevapla