Konu
:
Lealtanza Crianza 2000
Yalnız Mesajı Göster
Lealtanza Crianza 2000
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lealtanza Crianza 2000
* Şarap Yapımı :Paslanmaz Çelik şarap tanklarında, 28 C kontrollÜ ısıda mayalanır
***** mayalanması yaklaşık 15 gÜn sÜrer, ikinci mayalanma fazladan bir on gÜn daha alır
Yıllandırma :12 ay Fransız ve Amerikan meşe varillerde, 12 ay şişede
ÜzÜm Çeşidi: % 100 Tempranillo
***** Oranı : %13,3
Tadım Notları :
Renk : Yakut
Koku : Hoş, net, hafif ağaÇ ve meyve aromalı
Tat : Dolgun, gÜÇlÜ, ipek gibi tanenin meşeyle bÜtÜnleşmesiyle sert tanenler uzun sÜre kalıcı ve baharatlı bir tatta eriyip yok olur
Şişe: Reserva Geleneği Bordeaux tipi
Bodegas adı ve logosu işlenmiş
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul