Konu
:
Milföy Lokmaları
Yalnız Mesajı Göster
Milföy Lokmaları
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföy Lokmaları
Malzemeler:
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet soğan
1 adet domates
250 gr
kuşbaşı et
4 adet milföy
1 adet yumurta sarısı
Tuz, karabiber
Pişirme Süresi:
30 Dakika
4 Kişilik
Hazırlanışı:
Sıvı yağı kızdırın
Soğanları yemeklik doğrayın
Etle birlikte yağda çevirin
Pembeleşmeye başladığında küp doğranmış domatesi ekleyin
Kapağını kapatıp, suyunu çekmesini sağlayın
Hazırladığınız harç soğuyunca milföy karelerini dörde bölün
Her karenin ortasına hazırladığınız karışımdan koyun
Köşelerini bohça gibi üzerine katlayın
Yağlanmış teflon ya da cam tepsiye dizin
Üzerine çırpılmış yumurta sarısını sürüp, fırına verin
200 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul