Yalnız Mesajı Göster

Milföy Lokmaları

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Lokmaları




Malzemeler:

2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet soğan
1 adet domates
250 gr kuşbaşı et
4 adet milföy
1 adet yumurta sarısı
Tuz, karabiber
















Pişirme Süresi:

30 Dakika

4 Kişilik







Hazırlanışı:

Sıvı yağı kızdırın Soğanları yemeklik doğrayın Etle birlikte yağda çevirin
Pembeleşmeye başladığında küp doğranmış domatesi ekleyin Kapağını kapatıp, suyunu çekmesini sağlayın Hazırladığınız harç soğuyunca milföy karelerini dörde bölün Her karenin ortasına hazırladığınız karışımdan koyun Köşelerini bohça gibi üzerine katlayın Yağlanmış teflon ya da cam tepsiye dizin Üzerine çırpılmış yumurta sarısını sürüp, fırına verin 200 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla