Konu
:
Hoşaf
Yalnız Mesajı Göster
Hoşaf
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hoşaf
* İçindekiler:
Kuru kayısı
Kuru üzüm(çekirdeksiz)
Toz şeker
Su
(1 paket kaysı,yarım paket üzüm,3 sb
toz şeker,4 lt
su)
Hazırlanışı:
Miktarını sizin belirlediğiniz kuru meyveleri temizleyip yıkayın
Şekerini suyunu tencereye koyun,meyvelerini de ekleyin
Hoşaf kaynayınca yüzündeki köpükleri alın,ocağı en kısık hale getirin,meyveler şişip yüzmeye başlayınca pişmiştirler
Şeker ve kıvam kontrolünden sonra soğutun,soğuk tüketin
Kaynak: birtabak
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul