Konu
:
Rapsani 2004
Yalnız Mesajı Göster
Rapsani 2004
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Rapsani 2004
Adı :Tsantali Rapsani 2004Kategorisi :Sek Kırmızı ŞarapBölgesi :Yunanistan ÜzÜm Çeşidi :%14 Xinomavro %33 Krossato %33 Stavrato Üretim Yılı :2004***** Oranı :Alc
%13 (hacmen)Şişe Hacmi :750 ml%14 Xinomavro %33 Krossato %33 Stavrato ÜzÜmlerinden elde edilir
300 litrelik Fransız meşe fıÇılarda olgunlaştırılır
%50 yeni fıÇılarda %50 2-3 senelik fıÇılarda yıllandırılır
Asgari 6 ay şişede olgunlaştırılır
Baharat ve kuru meyve bukeleri taşır
İdeal servis ısısı 18 derecedir
KÜmes havanları, hafif baharatlandırılmış kırmızı etler, yoğun ve yağlı peynirler ile iyi uyum sağlar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul