Konu: Rapsani 2004
Yalnız Mesajı Göster

Rapsani 2004

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rapsani 2004




Adı :Tsantali Rapsani 2004Kategorisi :Sek Kırmızı ŞarapBölgesi :Yunanistan ÜzÜm Çeşidi :%14 Xinomavro %33 Krossato %33 Stavrato Üretim Yılı :2004***** Oranı :Alc %13 (hacmen)Şişe Hacmi :750 ml%14 Xinomavro %33 Krossato %33 Stavrato ÜzÜmlerinden elde edilir300 litrelik Fransız meşe fıÇılarda olgunlaştırılır %50 yeni fıÇılarda %50 2-3 senelik fıÇılarda yıllandırılır Asgari 6 ay şişede olgunlaştırılır Baharat ve kuru meyve bukeleri taşır
İdeal servis ısısı 18 derecedir KÜmes havanları, hafif baharatlandırılmış kırmızı etler, yoğun ve yağlı peynirler ile iyi uyum sağlar

Alıntı Yaparak Cevapla