Konu
:
Güveçte Kremalı Patates
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Kremalı Patates
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Kremalı Patates
Malzemeler:
Yarım kg patates
1 tatlı kaşığı fesleğen
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
5 adet tane karabiber
2 diş sarmısak, tuz
1 kutu (200ml
) Sıvı Krem Şanti- Süt Kreması
Pişirme Süresi:
15 dak
ika
4 Kişilik
Hazırlanışı:
Patateslerin kabuklarını soyup, yuvarlak bir şekilde dilimleyin
Fırın kabına alın
Üzerine 1 tatlı kaşığı fesleğen, 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber, tane karabiber ve tuz serpin
Sarmısakları incecik kıyıp, patatese ilave edin
En üste 1 kutu Sıvı Krem Şanti-Süt Kreması gezdirin
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana dek pişirin
Aşçının notu: Bu patates yemeği, ara sıcak olarak ikram edileceği gibi özellikle et yemeklerinin yanına da garnitür olarak çok yakışır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul