Konu
:
Kiraz Reçeli Yapımı
Yalnız Mesajı Göster
Kiraz Reçeli Yapımı
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kiraz Reçeli Yapımı
Kiraz reçeli yapımında Kirazları yıkayın
Reçel yapılacak tenceyere yerleştirin
Şekeri ayrı bir tencereye koyun üzerin 2-3 parmak geçecek kadar su ilave edin
Şurup kıvamına gelene kadar 10-15 dakika kaynatın
İçine kirazları atın
10 dakika daha kaynatın
Oluşan köpükleri alın 5 dakka sonra kıvamına gelmişse 1 limon suyunu ilave edip 1-2 dakka ocakta tuttuktan sonra kuru kavanozlara doldurun
Soğutup kapakları kapatın
Malzemeler
1 kg kiraz
1 kg tozşeker
1 limonun suyu
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul