Konu
:
Üzüm Reçeli Yapımı
Yalnız Mesajı Göster
Üzüm Reçeli Yapımı
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Üzüm Reçeli Yapımı
Üzüm Reçeli Yapımıında Üzümler iyice yakınır, suyu süzülür, sonra çöplerinden koparılarak danelenir
Yarım kg
şeker ve yarım kg
sudan hazırlanmış kaynar şurubun içine konarak pişirilir
Çam fıstığı üzüm reçeline iyi bir çeşni verir
Pişme devresinin sonunda limon suyu veya limon tuzu ilave edilerek
1-2 dakika daha kaynatılan üzüm reçeli ocaktan indirilip, sıcak sıcak temiz ve kuru kaplara konur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul