Konu
:
Dereotlu Pilav Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Dereotlu Pilav Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dereotlu Pilav Tarifi
Malzemeler :
1 adet bezelye konservesi (küçük boy)
2 su bardağı pirinç
1 demet dereotu
1 adet havuç
1 baş soğan
sıvı yağ
karabiber
Yapılışı :
Küçük parçalar halinde kestiğiniz havuç ve soğanı sıvı yağda kavurun
İki bardak yıkanmış pirinçle çevrip, pişirin
Piştiğinde bezelye, kıyılmış dereotu ve karabiber katıp, dinlenmeye bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul