Konu
:
Sardalye Balığı Ezmesi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sardalye Balığı Ezmesi Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sardalye Balığı Ezmesi Tarifi
Malzemeler :
150 sardalye balığı , zeytinyağına yatırılmış
3 adet yumurta
150 gr tereyağ
karabiber
tuz
Yapılışı :
Sardalye balıklarını blender yardımıyla macun kıvamına getirin
Balıkların içinde bulunduğu zeytinyağı ince delikli bir süzgeçten geçirin
Yumurtaları katı olarak haşlayın, sarılarını alıp, ezin
Tereyağı tahta bir kaşıkla ezip krema kıvamına getirin, sonra dövülmüş sardalye, ardından yumurta sarısını ilave edin
Tuz ve karabiber serpip karıştırın ve süzülmüş zeytinyağından birkaç damla damlatıp hafifçe sulandırın ve ekmeklere sürün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul