Konu
:
Dopmatesli Pilav Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Dopmatesli Pilav Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dopmatesli Pilav Tarifi
[/b]
Malzemeler
• Pilavlık Pirinç 1 kg
• Tuz
• Et suyu veya tavuk suyu 800 ml
• Karabiber
• Margarin 300 gr
• Soğan (ince kıyılmış)
• Rendelenmiş Domates 600 gr
Tarif
Pirinci ayıklayın
Bir kaba koyup üzerine 4-5 parmak aşacak kadar ılık tuzlu su ilave edin
Pirinci bu suda 1 saat dinlendirin
Nişastasını atması için pirinçleri birkaç kez yıkayıp süzün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul