Konu
:
Milföy Çanağı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Milföy Çanağı Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföy Çanağı Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 6 adet milföy hamuru
• 300 g kalça şiş
• 3 adet domates
• 2`şer adet havuç ve soğan
• 1 su bardağı haşlanmış bezelye
• 100 gr
margarin Tuz, karabiber
Tarif
Havuçları ve domatesleri küp küp, soğanları da yemeklik doğrayın
Margarini bir tencerede erittikten sonra tavuk etlerini kızarıncaya kadar kavurun
Daha sonra soğanları ve havuçları ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurma işlemine devam edin
Domatesleri de ilave edip suyuna çekinceye kadar pişirin
Tencereye bezelye, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın ve tencereyi ocaktan alın
6 adet ısıya dayanıklı küçük kaseye, pişirdiğiniz karışımı paylaştırın
Kaselerin üzerine milföy hamurlarını kapatın
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hamurların üzeri kızarana kadar pişirin
Pişen hamurları servis tabağına ters çevirip sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul