Konu
:
Beşamel Soslu Karnıbahar Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Beşamel Soslu Karnıbahar Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamel Soslu Karnıbahar Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 1 adet karnıbahar
• 1 adet patetes
• 1 adet havuç üzerine kaşar peyniri
• Beşamel sos için
• 1 yumurta
• 3 kaşık un
• 2 su bardağı süt
• Tuz, karabiber, pulbiber
• Yarım çay bardağı sıvıyağ
Tarif
Karnıbaharı, havucu ve patetesi istenilen büyüklükte doğranıp haşlanır
Fırın tepsisine dizilir
Beşamel sos malzemelerinin hepsi karıştırılır ve karnıbaharların üzerine dökülür
Kaşar peyniri rendelenerek üzerine serpilir ve fırına verilir
Kaşar kızarınca fırından alınır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul