Konu
:
Cafe Krem Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Cafe Krem Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cafe Krem Tarifi
[/b]
Malzemeler
• Krem Şanti 1000 g
• Fildişi kuvertür 1000 g
• Toz şeker 160 g
• Glikoz 160 g
• Su 160 g
• Nescafe 20 g
• Yaprak jelatin 4 adet
• Kakaolu Pandispanya 2 pat
• Plastik Hamur
• Fildişi Kuvertür 1000 g
• Glikoz 450 g
Tarif
Su, glikoz, şeker ve nescafe birarada kaynatılıp ateşten alındıktan sonra 40°C?ye kadar soğutulur
İçerisine eritilmiş jelatinler ve ılık hale gelmiş fildişi kuvertür ilave edilip karıştırılır
Son olarak çırpılmış krem şanti katılarak karışım tamamlanır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul