07-17-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bioenerji Ve Hastalıkların Çözümü
Bioenerji evren yaratıldığından buyana tüm evrende radyo dalgaları gibi,periyodlarla akmaktadır
Peki bioenerji ne demektir?:"Bioenerji hayat akımı" anlamına gelmektedir İnsanlar ve tüm canlılar ve canlılık bilincine sahip tüm varlıklae bu hayat akımıyla canlılığını korur,kendini yeniler,canlanır ve molekullerden hücrelere kadar iyileşme meydana gelir FAKAT;evrendeki bu enerjilerin frekansı farklıdır Yogilere göre kainatta 400 000 çeşit enerji vardır Mesela kaplıcaları düşünün Onlarda da meydana gelen enerjik şifa olayıdır Ama her kaplıca farklı hastalıklara iyi gelmektedir Neden?Çünkü enerji frekansı ve türü değişiktir Beslendiği kozmik kaynak farklıdır
Bioenerjik terapide uzman, terapi uygulayacağı kişinin hastalığına ve durumuna göre gelişigüzel enerji aktarması etkili tedavi meydana getirmez Geçici bir rahatlık olur Bioenerjist neyi nasıl,ve niçin yaptığının farkında olan uzman kişidir Eğitimini yine uzmanlarından almış,uzun yıllar amatörlük devresinde bulunmuş kişidir
Hastalıkların yüzde 95 i psikosomatiktir Yani düşünce kükenli Öyleyse bioenerji uzmanı aynı zamanda etkili bir psikoterapist olup kişinin enerji bedenini de düzenlemesi gerekir
Maalesef ülkemizde bioenerjist-kozmik şifacı olmak isteyenlerde bir acelecilik ve heyecan görüyorum İnançla,sabırla,bol uygulamayla,şifacılık konusundaki dünyadaki litaratürleri inceleyerek,sonuçlar çıkartarak,eğitimlerden,seminerlerden geçerek,kimsenin metoduyla sınırlı kalmadan,sınırsız hür düşünce ve inancla çok güzel bir noktaya ulaşabilirler Coşkunuzu kaybetmeyin Başarısız seanslarınız aslında sizin en büyük gelişim fırsatınız olacaktır Çünkü "neden" sorusunu sorarak sonuçlar çıkartacaksız Öğrencilerime hep şunu demişimdir:"Ben de dahil bu işin çocuklarıyız Amatörüz Ve her zaman amatör olmaya mahkumuz Neden mi?Çünkü gelişimin ve bilginin sonu yoktur  "Ve hep arayın,aramaya içinizden başlayın ve ve şifreleri çözün"
Bio-Enerjiden, Reikiden,Kuantum dokunuşuna,Tekrar Bağlantı tekniklerine kadar konular ruhsal içerikli olsa da aslında bilimseldir Bana göre günümüzde bilimin tarifinde de eksiklikler vardır  Bioenerji ve diğer kozmik şifacılık konuları "büyü,gaibten haber verme,üfürükçülük,muskacılık" şarlatanlıklarından uzak olup bunlarla karıştırılmamalıdır Aksi takdirde enerji uzmanlığına giden yolunuzu tıkamış olursunuz Bilimsel çalışmak durumundayız Bazı şeyleri sözle anlatmak zordur;ancak zamanla bilimin gelişmesiyle açıklamalar kendiliğinden oluşacaktır
Yaşlı bir hastanın kolunda lif kopması olmuş ve kendisine bundan sonra kolu boynuna asılı olarak yaşaması,kolunu kullanmaması söylenmişti Bioenerjiyle 9 seansta hasta tamamen iyileşti ve taburcu oldu Yaşlı insanlarda hücre yenilemesi zor olduğu halde harika bir sonuç çıkmıştı bu hastadan Üstelik lifleri de eski haline gelmiş,kendini yenilemişti Bu duruma açıklama getirin diye sorsalar şu cevabı verirdim:"İyileşen hastanın lifleridir Onları iyileştiren de dışardan aldığı destekle yine kendi bedenidir Öyleyse onun bedenine sorun!"Sevgiyle kalın  
Kenan-Bioenerjist-Hipnotist
|
|
|
|