Yalnız Mesajı Göster

Beyinde Yüksek Enerji Ne Demek

Eski 07-17-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Beyinde Yüksek Enerji Ne Demek

göçmenoğlu Nickli Üyeden Alıntı

güzel bir uzmanlık alanınız var tabii bunu kazanmak içinde yıllarınızı verdiniz inşaallah bu kardeşimizede yardımınız dokunur

Teşekkür ederim ALLAHın izniyle nasip olursa inşallah

siboson Nickli Üyeden Alıntı

izmirde bir bioenerji uzmanına gittim 3 seans aldımondan sonra bir süre rahatladım ama uzun süre değil 1 hafta kadar iyi oldum sonra gene aynı20 yıldır bu işi yapıyormuş bayan tibette 7 yıl bioenerjiyle alakalı çalışmlar yapmış normalde bunada inanmazdım doktordan başka kimseye güvenmezdim ama insan çaresiz kalınca herşeyden bir medet umuyor

--- Sonraki mesaj ---

çakralarıda araştırdım buarada 3 hafta boyunca gece ytarken çakra meditasyonu yaptımsesli bir mp3 var çakraları açmak için onu dinledim söylenilenleri imajenize ettimrahatlama oldu faydasını gördüm lakin bırakınca gene eskisi gibi nekadar süre yapmam gerekiyordu bilmiyorum yol gösteren olmayınca her duyduğu denemeye çalışıyorum

Kesin tanı koymaksızın anladığım kadarıyla beyinde yaşadığınız sıkıntıyada bakınca vücudunuzda belli çakralarda içe daralma ve tıkanıklık adını verdiğimiz blokaj oluşmuş ilk başdada dediğim üzere barajın kapakları tıkalı olunca barajdan su taşma hikayesi çakra açma meditasyonlarıyla rahatladığınıza görede bu oldukça ispatlayıcı şimdi bu subliminal telkin mp3leri ile geçici olarak tedavi sağlanır açmaya çalışılır kiminde %99 kiminde % 50 kimine göre değişim gösterir lakin enerji uygulaması lazım bunla %1000'e çıkartırsınız iyileşmeyi, bunuda siz şuanda gideceğiniz enerji uzmanı o hocadan sağlayabilirsiniz inşallah geçmişde gitmiş olduğunuz bioenerji uzmanı çakralarınıza enerji göndermiş çakralarınıza bioenerji ile pozitif enerji dolumu olmuş lakin üzerinizdeki dengesizliği dengeye koymak için şifa yapılmamamış dengelendiğiniz takdirde çokdaha iyi hissedeceksiniz sanıyorum durumunuzla ilgili bizde ALLAH rızası için bakarız

Alıntı Yaparak Cevapla