Konu
:
Enerji Şifa Çalışması
Yalnız Mesajı Göster
Enerji Şifa Çalışması
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enerji Şifa Çalışması
Selamlar ben Burağan apral 29 yaşındayım 2 yıllık özel, 5 yıllık profesyonel olarak toplamda 7 yıllık tecrübeli Bio enerji eğitimci- öğretimci -uyumlama programlayıcılığı yapıyorum, evrensel farklı tür enerji sistemlerinin masterlığını - öğretiliğinide yapmakta olduğumu belirteyim, değerli arkadaşlar sitemiz estanbulda evrensel şifa desteğinde bulunma nedenim, site adminlerimizden değerli admin, dostum mira ile görüştüğümüzde burda şifa desteğine ihtiyacı olan arkadaşlar için enerjisel şifa çalışması yapmaya karar kıldık, siz dostlara ücretsiz olarak enerjiyi (kanal) ve artı kanalize etmek için elimizden geleni yapacağız Vikipediadan enerji nedire bakabilirsiniz : Geleneksel Çin tıbbı - Vikipedi biyo enerji Biyoenerji - Vikipedi
Biyoenerji-1
Biyoenerji-2
Biyoenerji-3
Biyoenerji ile ilgili araçlar
Biyoenerji Kaynağı
Not : Uzmanlık alanım bio enerji sistemiyle sınırlı değildir Bio enerji master eğitmeni/ Usuı reıkı master teacher 3b /evrensel enerjiler master prodect/ Master meditasyon / kundalini master /gma/ altın üçgen / melek enerjisi / Aura temizleme güçlendirme / kök çakra hizalandırma / Light harian reıkı / tachyon reıkı / golden trianke/ ak manyetizm/ on beden uyumlaması/ diğer reıkı çeşitleri Akapunktur/ alternatiftıp/ bütünsel tıp/ hastalık, insan teorisi / nefesteknikleri/ tamamlayıcıtıp tedavi/ yaşam,bio enerji doğal şifalandırma terapisi
vesair
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul