Yalnız Mesajı Göster

"Aradığınız Numaraya Şuan Ulaşılamıyor"u Ünlüler Söylerse...

Eski 02-19-2007   #1
90burcu

"Aradığınız Numaraya Şuan Ulaşılamıyor"u Ünlüler Söylerse...

MALİ ERBİL: Enee aradığınız kişi kapsama alanı dışında belkide Çanakkale'dedirOrada değilse Kıbrıs 'tadıra zamparalıktadır yada kumar oynuyordurBiraz bekleyip tekrar arayın parmaktan sonra

ALAATTİN CAKICI: Alooo, yanlış numara çevirdin aslanımBize yanlış olmazFıtık etmeyin lan beni!Hadi maşş

KAMER GENC: Kapsadığınız numara arama alanı dışındadırYokOlmadıYani aradığınız alan kapsama numarası dışındadırYok buda değilKapsama numarasıEeehBen bahça sulamaya gidiyorum yaAradığınız yönde tüm çiçekler sulanmaktadır, işte o kadar

MUSTAFA DENİZLİ: Aradığınız numara yanlış diyorsam yanlıstırBana ne medyanın ne dediğinden kardeşimKafamı bozmayın sadece Fenerbahçe arayanları bağlarım işte o kadar

MUSTAFA TOPALOGLU: Aradığınız numara sistemimizde yer almamaktadırHatta güneş sistemimizde bile yer yer almamaktadırHasta mısınız kardeşim?

BANU ALKAN: Şu anda tüm hatlarımız doludurBenim hatlarım ise dolgundurBu arada hazır beni dinleyen birini bulmuşken Neremiiiiii neremiiiiiii Kapamasana Heyyy

EMEL YILDIRIM: Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyorAradığınız kişi güzel bir kızsa siz birde ERdal'ın telefonunu arayınMutlaka onun yanındadır

BÜLENT ERSOY: Dünya güzeliiiii dinleyici hasbihal etmek arzu ettiğiniz müstesna insana şu anda ulaşılamıyor efendimSeyyar telefonnun kapalı ya da kapsama alanı dışında olması kuvvetle muhtemeldirCenab-ı hak'ın izniyle bir müddet sonra tekrar deneyinizİnşaalaaaaaah düşürürsünüz

SELÇUK PARSADAN: Aradığınız numara yanlıştırİlk görüş günü gelince siz numara nasıl olurmuş gösteriyimBende daha ne numaralar varBu arada Tansu'ya söyleyin paşanın selamı var

HAKAN ŞÜKÜR:Eksik rakam çevirdinizBu numaralar jiplerimin plakalarına bile yetmezElin oğlu genetik şifre çözüyor, siz daha bir numara çeviremiyorusunuzVatan hainleri!

MUSTAFA DENİZLİ: Aradığınız numara yanlış diyorsam yanlıstırBana ne medyanın ne dediğinden kardeşimKafamı bozmayın sadece Fenerbahçe arayanları bağlarım işte o kadar

DEMİREL: Eksik rakam çevirdinizBinaenaleyh telaşa mahal yokturDevlet böyüktürTuşlar basmakla aşınmazDemokraside çare tükenmez2 tuşu basmıyorsa 1'e 2 kere basmakta fayda vardır

IBRAHIM TATLISES: Aradığınız kıroya şu an ulaşılamıyorBen de ariyem ariyem bir türlü ulaşamiyemŞaphiiiThe number you've dialed cannot be reached at the momentNe dedim lan ben?

SERGEN: Aradığınız numara yanlıştırBen sizin yerinizde olsam 2yi son ayakta tek geçerdimNumarayı Mustafa hocadan aldıysanız çağ dışıdır

REHA MUHTAR: Aradığınız kişiye ulaşılamıyor efendimBu kişiye neden ulaşılamıyorUlaşmıyorsa niye arıyorsunuzKapsama alanı kapsamaya başladığı anda siz orda mıydınız?Çocukken telefonu düşürdüğünüz oldu mu?Bu yüzden dayak yediniz mi?İyi akşamlar Türkiye her nereden arıyor yada aranıyorsanız

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla