Yalnız Mesajı Göster

Modern Ve Klasiği Birleştirin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Modern Ve Klasiği Birleştirin

Günümüzün modern dünyasında hala klasik kalmış bir insanım Eskilere, antikalara, annelerimizin hatta büyük annelerimizin dönemlerine hayranım Tarihten kopamıyorum ama modern dünyadan da ayrılamıyorum

Evimde mutlaka anneannemden kalma aile yadigarı eşyalarım olsun istiyorum Bir taraftan da modern çizgilerden ve modern mobilyaların kolaylığından ve rahatlığından vazgeçemiyorum

Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz? O zaman neden bu klasik koltuğun yanına bu modern sehpayı koymayalım?

Ya da bu klasik berjer koltukları neden bu güzel modern sehpa ile birlikte kullanmayalım?

Bu şık odayı, bu modern abajur ve lambalarla tamamlamak benim çok hoşuma gidiyor

Bu güzelim dantelli perdelerin yanına modern bir koltuk yerleştirmeye bayılıyorum

Böylesine şık ve klasik bir odada köşe sehpasını modern çizgilerden seçmek çok hoş görünüyor

Klasik kumaşları, modern ve spor kumaşlarla birleştirmek odaya ayrı bir karakter katıyor

Bu modern koltuk klasik sehpalar ve yemek takımıyla da çok şık görünüyor

Siz de benim gibi modern çizgilerle, klasik çizgileri birleştirmekten hoşlanıyorsanız evinizdeki uygulamalarınızı bizimle paylaşabilirsiniz Bana e-posta yoluyla göndereceğiniz fotoğrafları sitede paylaşabiliriz

Alıntı Yaparak Cevapla