Konu: Labada Sarma
Yalnız Mesajı Göster

Labada Sarma

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Labada Sarma





1 kg labada
400 gr koyun kıyma
1 tatlı kaşığı tereyağı
2 soğan
¼ demet maydanoz
1 çay bardağı pirinç
Tuz
Karabiber

Labada sarma:
Labada yapraklarını sıcak suya batırıp çıkarın İç harcı için, soğanı ince kıyın Kıyma, pirinç, tereyağı, soğan, ince kıyılmış maydanoz ve baharatları ilave edip iyice karıştırın

Hazırladığınız harçtan, birer parça alarak labada yapraklarının içine yerleştirin Rulo şeklinde sarın

Geniş bir tencerenin zeminine labada yaprakları yayın Hazırladığınız sarmaları tencereye yerleştirin Üzerini geçecek kadar su ilave edip pişirin Yoğurtla birlikte sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla