Konu
:
Labada Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Labada Sarma
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Labada Sarma
1 kg labada
400 gr koyun kıyma
1 tatlı kaşığı tereyağı
2 soğan
¼ demet maydanoz
1 çay bardağı pirinç
Tuz
Karabiber
Labada sarma:
Labada yapraklarını sıcak suya batırıp çıkarın
İç harcı için, soğanı ince kıyın
Kıyma, pirinç, tereyağı, soğan, ince kıyılmış maydanoz ve baharatları ilave edip iyice karıştırın
Hazırladığınız harçtan, birer parça alarak labada yapraklarının içine yerleştirin
Rulo şeklinde sarın
Geniş bir tencerenin zeminine labada yaprakları yayın
Hazırladığınız sarmaları tencereye yerleştirin
Üzerini geçecek kadar su ilave edip pişirin
Yoğurtla birlikte sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul