Konu
:
Fırında Soğan Dolması
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Soğan Dolması
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Soğan Dolması
4 iri soğan
1 su bardağı tavuk suyu
3-4 dilim ufalanmış bayat ekmek içi
1 çay kaşığı fesleğen ve kekik
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kahve fincanı rendelenmiş kaşarpeyniri
Tuz, karabiber
Fırında soğan dolması:
Soğanları soyup uçlarını kesin
Tavuk suyunda 15 dakika haşlayın
Soğanları kevgirle ayrı bir tabağa alıp içlerini kaşık yardımıyla çıkarın
Soğanların iç kısımlarını ince ince doğrayıp derin bir kaba alın
Ekmek içi, fesleğen, kekik, tuz, karabiber, yarım kaşık zeytinyağı ve rendelenmiş kaşarpeynirini ekleyip karıştırın
Hazırladığınız karışımla soğanların içini doldurun
Yağlanmış kalıba dizip üzerlerine fırça ile kalan zeytinyağını sürün
Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul