Konu
:
Tavuk Etli Ve Mantarlı Kırmızıbiber Dolması
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Etli Ve Mantarlı Kırmızıbiber Dolması
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Etli Ve Mantarlı Kırmızıbiber Dolması
4 dolmalık kırmızıbiber
1 soğan
200 gr tavuk göğüs eti
200 gr mantar
1 çay bardağı Meksika fasulyesi
2 domates
100 gr kaşar peyniri
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Tavuk etli ve mantarlı kırmızıbiber dolması:
Kırmızıbiberleri üzerinde 2 cm’lik kapak olacak şekilde kesin
Fırın tepsisine kapaklarıyla birlikte yerleştirip hafif pişirin
Tavuk etlerini küp doğrayın
Soğanı piyazlık doğrayıp zeytinyağında kavurun
Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayın
Tavuk etleri ile domatesleri soğana ilave edin
Mantarları ince kıyın ve tavuklu karışıma ekleyip kavurmaya devam edin
Fasulyeyi ekleyin
Tuz ve karabiber ile tatlandırın
Ocaktan alın, ılınınca rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin
Hazırladığınız tavuk etli içi biberlerin içine doldurun
Kapaklarını kapatıp 150 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul