Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Etli Ve Mantarlı Kırmızıbiber Dolması

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Etli Ve Mantarlı Kırmızıbiber Dolması





4 dolmalık kırmızıbiber
1 soğan
200 gr tavuk göğüs eti
200 gr mantar
1 çay bardağı Meksika fasulyesi
2 domates
100 gr kaşar peyniri
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Tavuk etli ve mantarlı kırmızıbiber dolması:
Kırmızıbiberleri üzerinde 2 cm’lik kapak olacak şekilde kesin Fırın tepsisine kapaklarıyla birlikte yerleştirip hafif pişirin

Tavuk etlerini küp doğrayın Soğanı piyazlık doğrayıp zeytinyağında kavurun

Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayın Tavuk etleri ile domatesleri soğana ilave edin Mantarları ince kıyın ve tavuklu karışıma ekleyip kavurmaya devam edin Fasulyeyi ekleyin Tuz ve karabiber ile tatlandırın Ocaktan alın, ılınınca rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin

Hazırladığınız tavuk etli içi biberlerin içine doldurun Kapaklarını kapatıp 150 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla