Konu
:
Deniz Mahsulleri Salatası
Yalnız Mesajı Göster
Deniz Mahsulleri Salatası
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Deniz Mahsulleri Salatası
1 paket Akdeniz yeşillikleri
200 gr fileto balık
8 karides
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
beyaz toz biber
Frambuaz sos için
50 gr frambuaz
4 çorba kaşığı üzüm sirkesi
2 çorba kaşığı balzamik sirke
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Deniz mahsulleri salatası: Sos için frambuaz ve üzüm sirkesini sos tenceresine alıp kaynatın
Frambuazlar yumuşayınca ocaktan alın
Süzüp soğumaya bırakın
Soğuyunca balzamik sirke ile zeytinyağını ilave edip karıştırın
Akdeniz yeşilliklerini yıkayıp iyice süzün
Büyük bir kaseye alıp hazırladığınız frambuaz sosu ilave edin ve harmanlayın
Zeytinyağını bir tavaya alıp ısıtın
Balıkları ve karidesleri zeytinyağında soteleyip tuz ve biberle tatlandırın
Frambuaz soslu Akdeniz yeşilliklerini servis tabağına alıp üzerine zeytinyağında sotelenmiş balık ve karidesleri yerleştirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul