Yalnız Mesajı Göster

Zeytinyağlı Ege Otları Salatası

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Ege Otları Salatası





500 gr karışık yeşillik
3 dal taze reyhan
3 dal taze fesleğen
2 dal taze kekik
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 limonun suyu
Yarım demet dereotu
Yarım demet maydanoz
Tuz
Karabiber

Zeytinyağlı ege otları salatası:
Yeşillikleri, reyhan ve fesleğeni elinizle ufak parçalara bölün Kekiğin yapraklarını ayırın ve ince ince kıyın Maydanoz ve dereotunun kalın saplarını ayıklayıp ince kıyın Bütün yeşillikleri derin bir kaba alın Zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberi ayrı bir kapta iyice çırparak karıştırın Sosu yeşilliklerin üzerine gezdirip harmanlayın Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla